De leukste Ladies Nights bij Metro Tiel

 
Beleef een avondje uit met uw vriendinnen! De Ladies Night is een avond speciaal voor dames. Altijd de leukste en de nieuwste film, een lekker welkomstdrankje, hapjes en leuke verloting tijdens de pauze. Gezellig samen met uw vriendinnen, collega's, moeder, zus of dochters! 
 
Let op: gereserveerde kaartjes moeten vanwege dit evenement uiterlijk 1 dag van te voren opgehaald worden, anders vervalt de reservering automatisch!
 
Waarom moet u Ladies Night tickets een dag van te voren ophalen?
Meestal zijn Ladies Nights voorstellingen snel uitverkocht en moeten we helaas andere dames teleurstellen. Gereserveerde tickets zijn nog niet betaald, maar we houden wel de plaatsen bezet. We merken regelmatig dat mensen reserveren, maar toch niet komen. Kaartjes waar we andere mensen blij mee hadden kunnen maken. Vandaar dat we bij de Ladies Night (en andere evenementen) iedereen vragen om de kaartjes uiterlijk 1 dag van te voren op te halen. De niet opgehaalde kaartjes gaan daarna opnieuw de verkoop in. Zo blijven de stoelen niet leeg en heeft iedereen een leuke avond! 
 
NB: Heb je gereserveerd maar kunt u toch niet komen? Laat het dan even weten, dan kunnen we andere dames blij maken met jouw tickets.

Een ticket voor de Ladies Night is €14,50 inclusief film, welkomstdrankje & hapje

 

Bezig met laden