Kinderfeestjes

Wat is er leuker dan je verjaardagsfeestje vieren in de bioscoop?**

Naar de bioscoop en eten bij McDonalds vanaf €10,50 *
 
Een kaartje voor een Nederlandstalige kinderfilm naar keuze, plus:
  • - Franse frietjes met een hamburger, cheesburger, 4 Chicken McNugets of 4 Fish McNuggets
  • - kies een drankje, bijvoorbeeld: Roosvicee Multivit, een flesje Vittel of Fristi
  • - kies voor groenten, fruit of een zuiveltoetje: worteltjes, Fruit Mix, Zonnatura Knijpfruit of Danoontje Snack
  • - om het feestje compleet te maken mogen alle kinderen na het eten zelf een ijsje maken
Alles zit in een leuke doe- en speeldoos. Natuurlijk krijg je er altijd een leuke verrassing bij!
Ouders of begeleiders kunnen uit een ander menu kiezen.
 
Tarieven
€10,50 per persoon voor kinderfilms
€11,50 per persoon voor overige films
 
Voor meer informatie over Bioscoop combifeestje verwijzen we u naar de website https://mcdonaldsrestaurant.nl/tiel/kinderfeestjes/bioscoop-combifeestje of Tel: 0344-661410
 
 
 
*Deze prijs geldt voor Nederlandstalige Kinderfilms in 2D. Het is exclusief 3D toeslag (€1.25)  en geldt alleen voor kinderen tot en met 12 jaar en tenminste onder begeleiding van tenminste 1 volwassene per feestje.

** Een kinderfeestje kan gereserveerd worden (tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang van het kinderfeestje) voor de woensdag- vrijdag- zaterdagmiddag (niet in schoolvakanties en op feestdagen). Voor kinderfeestjes kan uitsluitend gereserveerd worden via het aanvraagformulier. De film zelf kan pas vanaf de maandag voorafgaand aan het feestje worden gereserveerd, omdat dan het programma voor de volgende speelweek pas bekend is.
Voor kinderfeestjes geldt een minimum van 6 (incl. ouders of begeleiders) per feestje.

*** U krijgt van ons een bevestiging met reserveringsnummer. Vanaf dat moment kunt u de kaarten ophalen, tot uiterlijk een dag voor het kinderfeestje. Let op! De ontvangstbevestiging van het aanvraagformulier is nog geen definitieve reservering!

**** U kunt voor een kinderfeestje niet betalen met onze strippenkaarten en cadeaubonnen. Wel mag de Yarca verjaardagskaart ingeleverd worden door de jarige.

***** Let op! De aanvangstijden op het aanvraagformulier zijn richtlijnen. Niet alleen kan de aanvangstijd per film verschillen, ook kan het zijn dat een film niet (op 1 van deze tijden) draait. Wij zullen u hierover altijd informeren na aanvraag.

Bezig met laden