Wie zijn wij

Metro Tiel, onderdeel van Arcaplex Bioscopen, is een kleine en gezellige bioscoop in het centrum van Tiel. De inrichting van het theater is gemoedelijk en ontspannen, de stoelen zijn comfortabel. De bioscoop kent op de bovenetage vier kleine, overzichtelijke zalen die in totaal plaats bieden aan 335 bezoekers. Alle zalen zijn voorzien van Dolby Digitaal met de mogelijkheid om 3D-films te draaien, In de directe omgeving zijn genoeg parkeerplaatsen en het treinstation ligt op zeven minuten loopafstand.

Een leuk uitje met vrienden, familie of collega's begint hier. Metro Tiel vertoont de nieuwste bioscoopfilms voor jong en oud van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Een onderscheidend filmaanbod van een romantische komedie tot een animatiefilm. De bioscoop organiseert regelmatig evenementen en speciale voorpremières. Yarca's kidsclub biedt kids een gevarieerd pakket aan acties, evenementen en voordelen. Vaste bezoekers kunnen sparen voor gratis films met de strippenkaart.

In het weekend zijn er zowel ochtend-, middag- als avondvoorstellingen. Doordeweeks zijn er alleen avondvoorstellingen. Kijk hier voor onze actuele openingstijden.

 

Alvast een fijne voorstelling!

Bezig met laden